Răzvan Pîrjol: Băile Felix, destinația care va detrona vacanțele din Turcia și Bulgaria

Pentru unii pot fi simple cuvinte înșiruite, dar ele înseamnă însă ceva atunci când sunt puse laolaltă. Înseamnă leadership și înseamnă succes. Înseamnă ceva ce ne dorim cu toții, pentru că succesul unui start-up, al unei microîntreprinderi sau al unei companii mari aduce după sine ceva valoros pentru comunitate. Iar acel ceva este dezvoltarea acesteia.

Din fericire, avem modele de succes în România. Inclusiv în turism, un domeniu pe care eu îl cunosc bine, dar care a fost tratat precum Cenușăreasa mult prea mult timp.

Succesul nu este însă ceva ce îl obții și apoi te poți culca pe ureche liniștit. Succesul trebuie întreținut, iar în spate este întotdeauna o muncă greu de imaginat. Recent, Băile Felix a detronat destinații de top ca Mamaia. Și nu, asta nu se întâmplă doar din rațiuni financiare. Și acum un an, și acum 5 ani, și acum 10 ani costurile erau incomparabil mai mari pe litoral. Transformarea din rățușca cea urâtă în lebăda frumoasă de astăzi are legătură cu ce oferă Băile Felix. Nu mai găsim acolo doar ape termale cu calități terapeutice, găsim centre cu tradiție în tratament, recuperare și wellness&SPA. Găsim experiențe. Găsim condiții demne de Occident, inclusiv dacă vorbim de șosele sau de cum arată Oradea, la o aruncătură de băț distanță.

Spuneam că succesul trebuie șlefuit în continuare ca să te menții în top. Așa cum arată Băile Felix acum, cu strategia potrivită, peste 5 ani va detrona destinații precum Turcia sau Bulgaria.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati