Reacţia Blue Air, după amenda ANPC: „Cifrele sunt greșite”

1
426
Facebook / Blue Air

Compania Blue Air, prin Presedintele Consiliului de Administratie Oana Petrescu, susține că a aflat din presă despre amenda ANPC și contestă cifrele invocate de instituție.

Blue Air a fost amendat cu două milioane de euro, după ce compania ar fi anulat în ultimul an peste 11.000 de zboruri, iar ANPC a primit sesizări din partea consumatorilor nemulţumiţi.

„Nu este firesc să aflăm așa ceva din presă. Tocmai am verificat, societatea nu a primit nici o comunicare în acest sens de la ANPC.

În plus, cifrele sunt greșite – se referă la toate biletele anulate în respectiva perioadă din cauza valurilor 3, 4 și 5 de pandemie (care oricum reprezintă mai puțin de 10% din totalul zborurilor Blue Air din acea perioadă). Din totalul numărului de pasageri mentionați, majoritatea fie au călătorit deja, fie vor călători vara aceasta”, se arată în comunicatul Blue Air.

Preşedintele Consiliului de Administraţie, Oana Petrescu, susține că a aflat din presă despre amendă și contestă cifrele invocate.

„Este o perioadă dificilă pentru întreaga aviație, iar managementul și oamenii Blue Air fac eforturi uriașe să rezolve zi de zi toate provocările care apar, astfel încât pasagerii noștri să aibă asigurată predictibilitatea atât de necesară pentru un concediu plăcut și în siguranță.

Chiar nu înțeleg de ce este nevoie să avem această discuţie acum, cu presa, înainte să o fi avut o comunicare directă între companie și autoritate, așa cum ar fi fost firesc”, a spus CEO Blue Air, potrivit hotnews.ro.

1 COMENTARIU

  1. Sunt absolut consternat de reacția acestei persoane. Din proprie experiență sunt unul dintre păgubiți. Zbor anulat de doua ori. De luni de zile am cerut rambursarea banilor și niciun răspuns. La numărul de call centre nu răspunde nimeni. Aceasta companie trebuie nu amendată ci anchetată penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.