Reacția Gabrielei Firea după ce Nicuşor Dan a TĂIAT indemnizaţiile persoanelor cu handicap: Singura vorba pe care o mai merita acest om este RUSINE!

0
248
firea nicusor
Foto: antena3.ro

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, a recționat dur la decizia luată în şedinţa Consiliului General al Mumicipiului București de vineri, 7 mai, de înjumătățire a indemnizaţiile pentru persoanele adulte cu handicap.

Firea: Singura vorba pe care o mai merita acest om este RUSINE!

Firea a scris vineri seara o postare pe pagina sa de Facebook, în care îl acuză pe Nicuşor Dan că nu este interesat de problemele bucureştenilor şi chiar aduce aminte o declaraţie a acestuia din septembrie 2020, când actualul primar asigura că nu vor fi scăzute indemnizaţiile persoanelor cu disabilităţi.

Fostul edil al Capitalei este de părere că Dan ”nu este interesat de problemele oamenilor” și că ”și-a arătat fățărnicia și lipsa totală de empatie.

  • Totodată, Firea anticipează noi tăieri, vizate urmând a fi cuplurile care au probleme de infertilitate.

”Noul primar demonstreaza, inca o data, ca nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi si-a aratat cu prisosinta fatarnicia si lipsa totala de empatie atunci cand a anuntat, relaxat, ca adultii cu dizabilitati vor primi de acum incolo 250 lei/ luna, si nu 500 lei/luna! Ce conteaza ca oamenii acestia sunt cei mai amarati dintre noi, ca pentru ei fiecare banut conteaza! Sa se descurce cum pot!

Ce daca nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!

Nici apelul impresionant al Gabrielei Serbanescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilitati, prezenta la sedinta de CGMB, nu l-a impresionat.

Pentru ca, de fapt, NU II PASA! Vor urma si alte taieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale…

Iar pentru cei care au uitat, un mic remember.

In septembrie 2020, Mincinosul mincinosilor se jura ca drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

„S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, ca să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau ca acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea, fariseistic, Nicusor Dan…, precizează Gabriela Firea în postarea de pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.