Reacția Gabrielei Firea după gafa Ralucăi Turcan: Impuneţi reguli haotice şi aberante, iar pentru mărimile voastre stabiliți ad-hoc alte reguli

1
144

Reacția Gabrielei Firea după ce ministrul Raluca Turcan a încălcat legea, la o zi după ce Guvernul a anunțat noi măsuri mai stricte din cauza incidenței. „Cuuumm!??? Doar voi aveți voie??? Ceilalți cetațeni, nu??”

Reacția Gabrielei Firea după gafa Ralucăi Turcan

Gabriela Firea, senator PSD, a reacţionat într-o postare pe Facebook, după ce Raluca Turcan a fost fotografiată fără mască: ”Impuneți reguli haotice și aberante pentru cetățenii simpli iar pentru mărimile voastre stabiliți ad-hoc alte reguli?”, a fost mesajul fostului edil al Capitalei pentru Guvernul Cîțu.

Cel mai grav : au distrus o generație de copii cu deciziile aberante de a închide toate școlile, în loc să testeze gratuit și des pentru a izola doar cazurile pozitive!

Iar acum vin cu nonșalanță și ne transmit că am fost toți niște fraieri că i-am ascultat, că le-am permis să ne intimideze și să ne blocheze în case, distrugându-ne viața și economia!

Prin vocea doamnei Turcan – încă ministru al Muncii -, aflăm că ea a participat la petreceri și la alte activități fără mască și distanțare, pentru că cei prezenți AU FĂCUT TESTE RAPIDE ANTIGEN!
Cuuumm!???
Doar voi aveți voie???
Ceilalți cetațeni, nu??

Elevii și profesorii nu au voie să facă teste rapide, pentru a merge la școală normal?
Cei care au evenimente în familie nu pot proceda la fel?

Teatrele, cinematografele, restaurantele, locurile de joacă pentru copii, concertele etc nu pot reveni la o activitate – fie și restrânsă -, asigurând testare rapidă și simplă din salivă?
Cât de nemernici sunt cei de la guvernarea de dreapta??

Impuneți reguli haotice și aberante pentru cetățenii simpli iar pentru mărimile voastre stabiliți ad-hoc alte reguli?
Mai suple, mai prietenoase?
Să vă fie rușine!
Dl Cîțu? Dl Orban? Dl Iohannis?
Ce părere aveți?
Tolerați această nouă discriminare a românilor?
Doamna Turcan mai este ministru???”, a fost mesajul Gabrielei Firea.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Câmpean, cât și alți lideri liberali, au participat sâmbătă la o acțiune de împădurire în zona montană a orașului Tălmaciu. Din imaginile publicate de oficiali pe paginile lor de Facebook se observă cum în mai multe situații nu respectă reglementările. Nu păstrează distanța unul față de celălalt și nu poartă mască de protecție.

Ministrul Muncii a venit cu lămuriri pe pagina de Facebook în ceea ce privește acțiunea sa. Printre altele, Turcan a subliniat că fiecare participant la eveniment a fost obligat să se testeze înainte, iar momentele în care nu s-a purtat mască au fost puține, în general cele în care se făceau poze. Ea a adăugat că este adepta purtării măștii și a vaccinării.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.