Reacția lui Chef Foa după ce a fost prins drogat la volan. „Am dus distracția prea departe”

0
438
foto: facebook, chef foa

Florin Scripcă, cunoscut drept Chef Foa, a fost prins luni, 23 octombrie, sub influența substanțelor interzise în timp ce se afla la volan, în zona Pieței Charles de Gaulle din Capitală.

Poliția a transmis atunci că în urma testării cu aparatul Drugtest au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a două substanțe psihoactive. Ar fi vorba despre cocaină și canabis, potrivit unor surse, arată stirileprotv.ro.

Chef Foa a transmis un mesaj pe contul său de Instagram, marți, în urma acestui incident, spunând că a dus distracția prea departe în weekend, recunoscându-și greșeala.

„Dragii mei, voi mă știți bine. Întotdeauna mi-am dorit perfecțiunea într-un singur loc: în bucătărie. În rest, n-am avut niciodată pretenția la așa ceva. Așa că nu mă ascund de voi și o spun pe șleau. În weekend am dus distracția prea departe. Am greșit.

Îmi respect meseria, îmi respect fanii, prietenii, partenerii, îmi iubesc familia și îmi pare rău că v-am dezamăgit. Îmi pare rău că hazardul meu a impactat colegi și parteneri, însă viața personală și cea profesională sunt lucruri diferite.

În bucătărie e ușor să o dregi, când greșești ceva, în viață nu-i chiar așa de simplu.

Una peste alta, o experiență ca asta este life changing, te ajută să conștientizezi mai bine lucrurile pe care le ai și pe care nu vrei să le pierzi. Așa că îmi voi lua un timp alături de familie și de cei dragi, acolo unde îmi e cel mai bine.

Voi reveni apoi în bucătărie, cu mai multă disciplină și exigență față de mine însumi. Vă mulțumesc că sunteți aici”, a scris Chef Foa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.