Reacţia lui Smiley despre tânăra de 13 ani bătută cu brutalitate de alte fete

Fenomenul de bully-ing este foarte prezent în România, iar cel mai recent exemplu a ajuns viral pe internet. Este vorba despre o tânără de 13 ani din Târgu-Jiu care a fost bătută cu bestialitate de alte fete, în timp ce un băiat râdea și filma în același timp.

Autoritățile deja se ocupă de caz, dar este important ca persoanele cu influență din țara noastră să vorbească despre subiect și să tragă un semnal de alarmă.

Smiley a intervenit în scandalul creat de umilirea adolescentei din Târgu Jiu de alte 4 fete.

„Circulă pe net un filmuleţ cu o fetiță de 13 ani care este lovită, scuipată, umilită de alți copii. Poate pentru voi este o problemă mică, dar pentru ea e cea mai mare problemă. O victimă a acestui tip de agresiune poate crește cu sentimentul că toata lumea e la fel, iar ea e incapabilă să se apare. De partea cealaltă, cei care au agresat-o pot deveni adulții care cred că e ok să-și faca singuri dreptate, că e permis să lovești, să insulți, să umilești, mai ales dacă cei din jurul tau te susțin. Violența naște doar violență, iar să o filmezi râzând sau să treci mai departe fără să-ți pese e o adevarată dramă”, este mesajul lui Smiley, postat pe pagina sa de Instagram.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati