Reacția unui deputat de București, după anunțul ministrului Economiei privind tăierea subvenției pentru căldură: vrea să facă o schemă ca să plătim mai mult pentru căldură

Deputata PSD de București, Beatrice Tudor, îl acuză pe ministrul demis al Economiei că prin tăierea subvenției pentru căldură, acesta vrea să facă o „schemă” prin care oamenii să plătească mai mult pe facturi.

  • „Cam cât de ticălos să fii să bagi mâna în buzunarul oamenilor ca să acoperi furturile făcute decenii întregi de PDL și de PNL la RADET și ELCEN?!

Zeci de ani de zile RADET și ELCEN au fost în mâna liberalilor și a pedeliștilor. Și pe vremea lui Oprescu, RADET tot de liberali a fost condus. De la Crin Halaicu încoace, s-a furat în neștire. Au spart conturile RADET și au luat banii de investiții. Au căpușat ce-au prins și au umplut buzunarele în timp ce toată rețeaua se degrada văzând cu ochii”, a scris Tudor, pe Facebook.

Ea mai scrie că acum ministrul economiei, Virgil Popescu, spune că soluția este tot în buzunarul bucureștenilor.

„Vrea să facă o schemă ca să plătim mai mult. Păi ce să mai scumpească?! Deja oamenii plătesc o treime din factură apa care se scurge în pământ. Cât vor să mai fure?”, a mai spus deputata.

Ministrul Economiei, despre subvenția pentru căldură în București: Nu se va mai putea da la toată lumea

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati