REACȚIE DURĂ / Firea, după anunțul Guvernului legat de redeshiderea sălilor de jocuri de noroc: Între o sală de teatru şi una de păcănele e o diferenţă! Parcă şi virusul e mai cu.. talent!

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a reacţionat dur, sâmbătă, faţă de faptul că Guvernul a anunţat redeshiderea sălilor de jocuri de noroc, respectiv „de păcănele”, şi nu a anunţat şi redeschiderea teatrelor.

  • „Guvern: se deschid sălile de joc, piscinele, sălile de fitness (fără duş), creşele şi grădiniţele private, mai întâi, se permit nunţi/botezuri cu 50 persoane.

Primăria Capitalei: se redeschid teatrele, cu număr redus de spectatori, măşti, distanţă fizică, dezinfectanţi, termometre. Cică nu e bine! Într-adevăr, între o sală de teatru şi una de păcănele e o diferenţă! Parcă şi virusul e mai cu.. talent! La teatru! La păcănele trece neobservat, drăguţul de el!! Să ne ducem după ‘fenta’?”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, zilele trecute, că din 15 iunie va fi reluată activitatea de tratament balnear, vor fi redeschise birourile Loteriei, sălile de jocuri de noroc, casele de pariuri, va fi permis accesul la piscinele din exterior.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati