Reacție Kaufland la articolul: Cât a ajuns să coste 1 litru de ulei de floarea soarelui în Kaufland. „E cel mai scump din UE și din afara UE!”

”Ca urmare a materialului Cât a ajuns să coste 1 litru de ulei de floarea soarelui în Kaufland. „E cel mai scump din UE și din afara UE!” – FOTO,  din data de 7 iulie, Kaufland România transmite clarificări și solicită publicarea dreptului la replică într-un articol separat, în aceeași secțiune cu articolul inițial.” – a transmis Kaufland redacției, drept la replică pe care-l transmitem în continuare integral.

 Kaufland România: drept la replică

„Informațiile apărute în mediul online referitor la prețul uleiului sunt informații incomplete, care pot induce în eroare consumatorul. În acest sens, dorim să aducem clarificări pentru o înțelegere cât mai bună a contextului.

Astfel, subliniem faptul că prețul apărut în mediul online nu reflectă prețurile pentru întreaga categorie de uleiuri de floarea-soarelui comercializate în magazinele noastre.

Kaufland monitorizează cu atenție prețurile din piață și își ajustează ofertele în interesul consumatorului. La acest moment, prețul pentru uleiul marcă proprie Kaufland Vitae D’oro 1l este de 9.99 lei, cel mai mic preț din sortiment fiind în prezent de 8.99 lei.”

Cât a ajuns să coste 1 litru de ulei de floarea soarelui în Kaufland. „E cel mai scump din UE și din afara UE!” – FOTO

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati