Recital Camerata de Tineret şi Adrian Naidin, la Muzeul „Grigore Antipa”

Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” organizează miercuri, 26 august 2020, de la ora 19:00 în grădina Muzeului Antipa, cu Adrian Naidin, un maestru-vrăjitor al violoncelului, care va susţine un recital alături de Camerata de Tineret.

„Sunt întâlniri în viaţă care pur şi simplu te îmbogăţesc. Sunt oameni de la care primeşti pur şi simplu o legătură de chei fermecate, cu care deschizi uşile sufletului. Al tău sau al altora. La fel cum unii nu pot trăi fără a scrie, alţii nu pot trăi fără muzică. Muzica e rugăciunea care se spune singură, iar cuvintele acestei rugăciuni sunt aluatul din care e plămădit”, susţine Adrian Naidin.

Proiectul Camerata de Tineret, aflat sub îndrumarea atenta a maestrului Adrian Naidin, reprezintă dorinţa de a face muzică altfel. Fiind două generaţii incluse în acest proiect, abordarea este una deosebită: muzică consacrată clasică şi călătoria prin universalitatea muzicii româneşti. Aşadar, tinerii Răzvan Păun, Constantin Muşat, Ioan Munteanu, Andrei Mărăcine, Bogdan Vasian, Christopher Rotaru, Vlad Matei şi Iacob Panighiant, împreună cu Adrian Naidin vă invită să parcurgeţi împreună această călătorie iniţiatică în lumea muzicii!

Intrarea este liberă iar rezervările se fac pe adresa www.antipa.ro, în limita a 100 de locuri!

Participanţii la evenimentul din grădina Muzeului Antipa vor respecta pe toată durata concertului regulile de prevenţie sanitară:

– Purtarea măştii de protecţie;

– Menţinerea distanţei fizice de 1,5 m între persoane;

– În timpul concertului, spectatorii vor rămâne aşezaţi pe locurile rezervate.

Verificarea temperaturii se va face la intrarea în curtea muzeului. În cazul în care temperatura înregistrată depăşeşte 37,3° C, participarea la eveniment este interzisă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati