Recomandarea săptămânii pentru o vacanță pe litoral: Randy Hotel**** – în inima Constanței; inclusiv evenimente corporate

Recomandarea săptămânii pentru cei care doresc să meargă pe litoralul românesc este Hotelul Randy – un hotel de 4 stele, renovat în acest an – 2022, poziționat central în ”inima Constanței”, aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

Hotelul este foarte aproape de cele mai frumoase, cochete si sigure plaje de pe litoral, de delfinariul aflat la doar câțiva pași de hotel sau de distracția din stațiunea Mamaia, la doar 7 minute de hotel.

Locatie Hotel Randy

Camerele sunt renovate integral în 2022.

Camere Randy Hotel

Este excelent pentru o vacanță cu familia, un sejur cu prietenii sau pentru o călătorie de afaceri. Conducerea Hotelului Randy ne a precizat ca sunt atenți la detalii astfel încât timpul pe care îl petrec turistii în hotel să fie unul de care să-si aduca mereu aminte cu plăcere.

În luna august 𝑯𝒐𝒕𝒆𝒍 𝑹𝒂ndy **** 𝑪𝒐𝒏𝒔𝒕𝒂𝒏𝒕𝒂 – vine cu prețuri promoționale:

  • 450 𝒍𝒆𝒊 – 𝑪𝒂𝒎𝒆𝒓𝒂 𝒅𝒖𝒃𝒍𝒂 𝒔𝒖𝒑𝒆𝒓𝒊𝒐𝒂𝒓𝒂 **** 𝒄𝒖 𝒎𝒊𝒄 𝒅𝒆𝒋𝒖𝒏 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 2 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒆 / 𝒏𝒐𝒂𝒑𝒕𝒆
  • 598 𝒍𝒆𝒊 – 𝑨𝒑𝒂𝒓𝒕𝒂𝒎𝒆𝒏𝒕 **** 𝒄𝒖 𝒎𝒊𝒄 𝒅𝒆𝒋𝒖𝒏 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 2 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒆 / 𝒏𝒐𝒂𝒑𝒕𝒆

Randy Hotel oferă, de asemenea, posibilitatea organizarii de evenimente corporate integrate – Conferințe & Evenimente

Sala ConfÎntreaga gamă de servicii necesare organizării evenimentelor cu până la 75 de invitați.Sala principală de conferințe, situată la mezaninul hotelului, asigură facilități pentru desfășurarea evenimentelor corporate.

Dotarile tehnice, design-ul și funcționalitatea sălii, oferă un grad înalt de flexibilitate pentru a putea răspunde exigențelor unor evenimente complexe.

Accesul este unul rapid pe scări sau cu liftul.

www.randyhotel.ro/rezervaricele mai bune preturi pentru rezervari online – Bulevardul Mamaia 191, orașul Constanța – rezervari@randyhotel.ro – 0341 420 000

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati