Rectificarea bugetară a Sectorului 1, respinsă pentru a patra oară

Consiliul Local al Sectorului 1 a respins luni, pentru a patra oară, rectificarea bugetară promovată de către edilul Clotilde Armand, scrie bucurestifm.ro.
Primărița din Banu Manta le-a explicat consilierilor că rectificarea bugetului local este necesară pentru a include la partea de venituri banii suplimentari veniți de la Ministerul de Finanțe din cote defalcate din impozitul pe venit și încasările mai mari realizate de către Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1.
De asemenea, rectificarea  ar fi necesară pentru a bugeta cheltuielile de funcționare mai mari, neașteptate, conform primarului Sectorului 1.
Bugetul Sectorului 1, ilegal? 
Șeful Comisiei de buget a Consiliului Local din Banu Manta, liberalul Dinu Gheorghe, a subliniat că bugetul promovat în luna aprilie de către primarul Armand și votat de către consilieri a fost ilegal, deoarece nu a inclus toate cheltuielile de funcționare, pe care le putea previziona la acea dată .
Clotilde Armand a sperat să nu plătească facturile de salubritate!
Edilul din Banu Manta a declarat în fața consilierilor că, în luna aprilie, spera să nu fie obligată să plătească facturile operatorului de salubritate, Romprest, pe care le și contestate pe cale legală.
Liberalul Dinu Gheorghe a subliniat că edilul nu ar fi procedat corect, deoarece nu i-a informat pe consilierii locali despre faptul că nu a prevăzut bani în buget pentru plata facturilor de salubritate.
Liberalul Dan Podaru cere ca primarul să-și asume penalitățile de 23 de milioane de lei! 
Liberalul Dan Podaru a cerut, în mod explicit și ferm, ca primarul Clotilde Armand să își asume personal răspunderea materială pentru penalitățile la facturile de salubritate, penalități în valoare de 23 de milioane de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati