Rectorul SNSPA: Geoană nu are voie să se certe cu guvernul unui stat membru, e total inadmisibil

Remus Pricopie, rectorul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA), îl taxează dur pe Geoană: „Există un cod deontologic al NATO încălcat 100%”.

  • Pricopie: ”dacă nu ești în stare să respecți regulile organizației în care funcționezi azi, nu ești pregătit să respecți Constituția României”

Aici câteva din declarațiile rectorului SNSPA:

– „Mircea Geoană este funcționar internațional și că nu are voie să facă campanie electorală, nu are voie să se certe cu guvernul unui stat membru. Total inadmisibil”

– „Dacă nu ești în stare să respecți regulile organizației în care funcționezi azi, logic pentru mine ar fi că nu ești pregătit, de fapt, să respecți Constituția României, primul lucru pe care trebuie să îl facă un președinte. Respectând Constituția, de fapt, respecți cetățenii”

– „Viitorul președinte al României trebuie să fie, în primul și în primul rând, un om al cuvântului, al regulilor, o persoană care să respecte funcția în care se află”

– „Este dreptul fiecăruia să candideze, dar trebuie să decizi. Ori ești echidistant, pentru că ești înalt funcționar internațional, ori îți dai demisia și intri într-o campanie electorală și, evident, românii vor decide”

– „domnul Geoană se ceartă cu reprezentanții PSD-PNL. Nu s-a certat niciodată cu reprezentanții AUR. Mircea Geoană folosește tehnici de comunicare AUR”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati