Reduceri la biletele de avion. HiSky lansează prețuri promoționale către destinații din Europa și SUA

1
74

Compania aeriană HiSky a anunțat că reduce prețul biletelor în următoarele șapte zile, pe toate rutele operate.

  • Printre orașele în care românii pot ajunge la preț redus, cu un zbor direct din București, se numără și cea mai nouă destinație lansată de HiSky, New York, JFK.

Perioada de desfășurare a campaniei este joi, 25 ianuarie – miercuri, 31 ianuarie, iar perioada de călătorie supusă promoției este 1 februarie – 26 octombrie.

Pasagerii pot selecta ca aeroport de plecare, oricare dintre cele cinci aeroporturi de pe care compania aeriană operează zboruri, în România. Astfel, sunt disponibile la promoție călătorii dinspre și către București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Baia Mare, cu prețuri pornind de la 39 euro pe segmentul de zbor.

Pentru un bilet pe cea mai așteptată rută, pe care compania va începe operarea directă în luna iunie, București-New York, pasagerii vor plăti un preț redus de numai 299 euro.

Destinațiile din Europa, cu plecare din București, pot fi accesate cu prețuri începând de la 54 euro/segment pentru Barcelona, Bruxelles și Dublin, 59 euro pentru Bordeaux și 64 euro pentru Malaga.

Și pasagerii care vor să călătorească rapid în România, în acest an, pe cele două rute interne, București – Cluj Napoca și București – Timișoara, o pot face, la cel mai mic tarif disponibil în cadrul promoției, de doar 39 euro, tarif aplicat și călătoriilor între București și capitala Republicii Moldova, Chișinău.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.