Reduceri la injecţii cu botox şi implant de păr pentru Poliţia Română

0
268

La sugestia unui sindicat al poliţiştilor, mai multe clinici de estetică din ţară oferă reduceri substanţiale pentru oamenii legii care vor să se înfrumuseţeze, prin diferite proceduri, de la botox, până la implant de păr.

Sindicatul Sidepol a negociat mai multe reduceri pentru membrii săi, printre care la telefonie mobilă, la analize medicale și chiar și la proceduri cosmetice, relatează digi24.ro.

Reduceri la proceduri cosmetice

Potrivit sursei citate, reprezentanții Sidepol au negociat pentru membri sindicatului reduceri inclusiv la tratamente cu botox și acid hialuronic.

Reducerile oferite oamenilor legii sunt de 10%. Tot ce trebuie să facă angajații MAI este să meargă la clinicile partenere din București, Timișoara sau Craiova și să demonstreze că sunt membri ai sindicatului de Poliție care a negociat oferte de tratament cosmetic, mai spune sursa citată.

„În urma mai multor solicitări venite din partea membrilor de sindicat, am decis să lărgim paleta de oferte pe care o avem, prin facilitarea accesului membrilor și la clinici specializate de estetică și remodelare corporală. Astfel, am încheiat mai multe parteneriate de colaborare, cu trei clinici din domeniu, din orașele București, Craiova, Timișoara, care oferă discounturi considerabile membrilor noștri, la procedurile alese în cadrul clinicilor acestor parteneri”, explică reprezentanții Sidepol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.