Refugiaţi din Ucraina care aşteaptă să ia legătura cu ambasada, primiţi la sediul PNL Bucureşti – FOTO/VIDEO

0
301

Refugiaţi din Ucraina care aşteaptă să ia legătura cu ambasada acestui stat din Capitală sunt găzduiţi la sediul PNL Bucureşti. Aceştia au primit ceai cald şi mâncare.

Ciprian Ciucu, peşedintele organizaţiei liberale, a vorbit cu fiecare în parte şi le-a spus că li se pun la dispoziţie sălile de la parter, ca să aştepte în condiţii civilizate. Sediul Ambasadei Ucrainei se învecinează cu cel al PNL Bucureşti, se precizează într-un comunicat al PNL București.

În plus, edilul le-a explicat unde pot suna ca să primească cazare din partea Municipalităţii şi a Primăriei Sectorului 6 şi a făcut toate demersurile pentru ca aceştia să beneficieze de un translator.

„M-am dus şi le-am dat numărul de telefon la care pot suna pentru a fi preluaţi şi cazaţi: 0749.065.730. De asemenea, i-am invitat în sediul PNL Bucureşti, care se află imediat lângă ambasadă, pentru a se încălzi şi să aibă acces la toalete şi să nu mai stea în frig.

âAm vorbit cu doamna prefect Alexandra Văcaru pentru a se asigura ca la numărul de telefon destinat cetăţenilor ucraineni să avem şi vorbitori de ucraineană sau rusă. În acest moment avem şi câteva opţiuni de cazare, dar este bine să organizăm cazarea prin IGSU/PMB pentru a avea o bună evidenţă”, a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.