Regele Charles al III-lea, mesaj pentru România: Cred că sunt 25 de ani de când am fost prima oară…Nu voi uita niciodată

Regele Charles a transmis un mesaj pentru România, vineri, la Londra, când s-a oprit să salute mulţimea, în faţa Palatului Buckingham din centrul Londrei. 

Cosmin Stan, corespondentul Știrilor PRO TV este la Londra, acolo unde transmite, în direct, cel mai important moment al monarhiei britanice din ultimii 70 de ani: ceremonia de încoronare a regelui Charles al III-lea.

În timpul transmisiunii în direct, Cosmin Stan s-a apropiat de Rege în încercarea de a vorbi cu el. La întrebarea „Majestatea Voastră, aveți un mesaj pentru România?“, regele Charles al III-lea s-a arătat extrem de bucuros atunci când a auzit de țara noastră.

  • „Aaa, România!”, a exclamat Majestatea Sa, regele Charles al III-lea. „Gânduri foarte speciale! Cred că sunt 25 de ani de când am fost prima oară…Nu voi uita niciodată”, a spus regele Charles.

”Trăim istoria! Trebuie să recunosc că mă simt norocos că sunt aici, la Londra, și că am stat chiar la un metru de Majestatea Sa și că mi-a răspuns la întrebare. Nu puteam să ratez un asemenea moment!”, a precizat Cosmin Stan, corespondentul Știrile PRO TV.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati