Regele Charles, dat în judecată de o bucureșteancă din Sectorul 6

0
579
sursa foto: www.wikimedia.org

O bucureșteancă din Sectorul 6 l-a dat în judecată pe Regele Charles în anul 2015 (n.r. Prințul Charles la acea vreme) și a cerut magistraților să emită un ordin de protecție împotriva acestuia.

Regele Charles se află în prezent în România, la proprietatea lui din Valea Zălanului, unde a fost primit cu căldură de localnici, iar în Viscri, localitatea unde își petrece vacanța, este un adevărat pelerinaj al românilor care vin să-l vadă. Nu toți cetățenii îl iubesc însă pe regele Charles al III-lea al Marii Britanii, arată publicația Gândul, pentru că o bucureșteancă din Sectorul 6 l-a chemat în judecată în instanțele din România.

Constanța Marta, o bucureșteancă din Sectorul 6, l-a dat în judecată pe Regele Charles în anul 2015. Femeia a cerut judecătorilor din România să îl oblige pe Regele Charles (n.r. prințul Charles la acea vreme) să nu se apropie de ea.

Însă, femeia nu a avut câștig de cauză, cererea sa fiind respinsă de instanța de judecată.

Tot în anul 2015, aceeași Constanța Marta i-a acționat în judecată pe prinţul Paul, principesa Margareta şi pe nepotul acesteia, Nicolae. Procesele au fost deschise la Judecătoria Sector 6.

Ca și în cazul Regelui Charles, femeia cerea judecătorilor să emită ordine de protecţie împotriva membrilor familiei regale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.