Reorganizarea Poliției Locale și digitalizarea atribuirii locurilor de parcare de reședință, pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consiliului Local Sector 1

Consiliul Local al Sectorului 1 se va reuni astăzi, 03 februarie 2021, într-o ședință extraordinară convocată de îndată pentru a dezbate trei proiecte importante pentru comunitatea locală: reorganizarea Poliției Locale, transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor și clădirilor aferente a 4 spitale în administrarea Primăriei Municipiului București și digitalizarea atribuirii locurilor de parcare de reședință.

Consiliul Local al Sectorului 1 va dezbate trei proiecte importante pentru comunitatea locală:

  1. Reorganizarea Poliției Locale – prin acest proiect se propune reducerea numărului de funcții de conducere pentru eficientizarea activității acestei instituții și eliminarea corupției.

”Ce se întâmplă în prezent în această instituție este o problemă de siguranță națională. Corupția endemică de acolo și cei care poartă uniforma de polițist local și au făcut pact cu Mafia trebuie să dispară. Locul polițistului local este pe stradă pentru a veghea la siguranța publică și nu în spatele unor birouri din care încasează inutil venituri”, a declarat primarul Clotilde Armand.

  1. Transmiterea din administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a terenurilor și clădirilor aferente a 4 spitale în administrarea Primăriei Municipiului București.

 

  1. Proiectul privind digitalizarea, organizarea și funcționarea parcărilor publice de reședință potrivit căruia atribuirea unui loc de parcare de reședință se va face exclusiv digital prin intermediul unui sistem informatic dedicat pus la dispoziția cetățenilor de către Administrația Domeniului Public (ADP) Sector 1: https://parcari.adp-sector1.ro/. Se fac astfel primii pași pentru digitalizarea administrației locale. Este un proiect modern și transparent care elimină birocrația și digitalizează modul de atribuire a unui loc de parcare de reședință.

”Sper ca toți consilierii locali, indiferent de culoare lor politică, să realizeze cât de importante sunt aceste reforme pentru comunitatea noastră, pentru siguranța noastră și a celor dragi nouă. Împreună formăm echipa Primăriei Sectorului 1 care trebuie să lucreze pentru binele cetățenilor, pentru reconstrucția Sectorului 1 și nu pentru mărunte interese politice”, a mai precizat primarul Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati