Reorganizarea traficului din Capitală. Calea Floreasca va ava sens unic

Mai multe artere aglomerate din București vor avea sens unic începând de astăzi, 14 august. Această soluție a dat deja rezultate în mai multe orașe precum: Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov sau Baia-Mare.

Schimbări în traficul din Capitală

Capitala este deja cunoscută pentru traficul infernal la aproape orice oră, mai cu seamă în lunile reci când majoritatea oamenilor aleg confortul și circulă foarte mult cu mașina personală.

Tocmai pentru această problemă autoritățile au decis ca unele artere importante să rămână doar cu sens unic. Astfel, pentru a reduce numărul de mașini se impune ca și Calea Floreasca, una din cele mai aglomerate străzi care leagă nordul Capitalei de centru.

De subliniat pentru șoferi ar fi faptul că măsura este valabilă doar pentru autoturisme, nu și pentru transportul în comun.

Concret, din această dimineață, de la orele 09:00, nu veți mai putea merge pe Calea Floreasca pe direcția către bulevardul Ștefan cel Mare. O bandă va fi dedicată transportului în comun și bicicletelor, iar autoturismele care trec acum vor avea o rută ocolitoare.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati