Reprezentant Agri Division la INDAGRA: Venim cu soluții noi, livrări rapide și stocuri de piese pentru fermieri – VIDEO

Laurențiu Andoniu, reprezentant Agri Division, parte a firmei Auto Total, a declarat, în cadrul INDAGRA, că scopul companiei este să vină cu ”soluții noi, livrări rapide și stocuri de piese” pentru fermieri, mai ales în perioada de semănat și recoltat. ”Încercăm să aducem piesa chiar și în aceeași zi”, arată sursa citată.

AGRI DIVISION este parte a companiei Auto Total și oferă soluții complete pentru fermieri, o gamă largă de piese de schimb originale și aftermarket, echipamente de service, scule, accesorii și consumabile de la cei mai buni producători din întreaga lume.

”AGRI DIVISION a luat ființă la începutul anului. Pe lângă partea de auto și camioane încercăm să intrăm și pe partea de agro, tot ce înseamnă agricultură, piese, anvelope, scule, absolut tot ce se folosește într-o fermă”, a precizat Laurențiu Andoniu pentru newsbucuresti.ro.

Potrivit sursei citate, compania încearcă să vină cu ”soluții noi, livrări rapide și stocuri de piese” pentru fermierii interesații: ”Este al doilea târg la care participăm după Fundulea. Încercăm să ne facem cunoscuți la cât mai mulți fermieri.”

Andoniu precizează că, în perioada de semănat și recoltat, agricultorii se pot confrunta cu lipsa stocurilor în cazul unui incident cu un utilaj agricol motorizat sau nemotorizat, iar AGRI DIVISION încearcă să aducă piesa cât mai rapid în fermă.

”Avem o flotă de câteva sute de mașini, așa că încercăm să aducem piesa chiar și în aceeași zi în perioada de campanie”, a completat reprezentantul companiei.

Agri Division are 81 de depozite la nivel național, în fiecare județ existând cel puțin un depozit.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati