Reprezentanţii Ministerului Finanţelor precizează că activitatea instituţiei nu este afectată de percheziţiile procurorilor DNA

0
334
Foto: Facebook / Ministerul Finanţelor

Activitatea Ministerului Finanţelor nu este afectată în niciun fel de percheziţiile procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) la sediul instituţiei, se arată într-un comunicat de presă, transmis marţi.

  • „În legătură cu informaţiile apărute în mass-media despre percheziţiile procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie la sediul Ministerului Finanţelor, facem următoarele precizări: Ministerul de Finanţe îşi reafirmă angajamentul pentru transparenţă, statul de drept şi lupta împotriva corupţiei. Aşteptăm mai multe informaţii oficiale pentru a dispune măsurile imediate de izolare a situaţiei şi de înlăturare a oricărui risc de vulnerabilizare a activităţii instituţiei.

Vă asigurăm că activitatea instituţiei nu este afectată în niciun fel de această situaţie. În paralel, vom lua toate măsurile interne necesare pentru a asigura că această situaţie este gestionată în conformitate cu standardele etice şi legale. Suntem deplin angajaţi să promovăm integritatea şi etica în toate aspectele activităţii noastre, iar orice încălcare a acestor principii va fi tratată cu maximă seriozitate”, se precizează în documentul de la Finanţe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.