Restaurant din Mega Mall, închis temporar în urma unui control ANPC. Comisarii au găsit gândaci, urme de rugină și igienă precară – VIDEO

Horia Constantinescu, șeful ANPC, a înterprins un control la restaurantul Genuine Romanian Cuisine din Mega Mall, unde a constatat mai multe nereguli.

  • În imaginile postate pe Tik Tok se vede cum gândacii circulă nestingheriți, iar condițiile de igienă lasă mult de dorit. Restaurantul a fost închis temporar, până la remedierea deficiențelor.

Potrivit sursei citate, în urma verificărilor efectuate la operatorul economic GXS PROIND SRL-“Genuine Romanian Cuisine”, cu punctul de lucru în Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Mega Mall, s-au constatat următoarele deficiențe:

– in spațiul de lucru s-a constatat prezenta insectelor vii (gândaci);

– preparate finite calde erau depozitate direct pe paviment (sarmale), precum și la temperatura mediului ambiant (ciorbe, varza);

– paviment neigienizat, deteriorat, cu bucati de gresie sparta;

– agregatele frigorifice de refrigerare prezentau grătare cu vopsea exfoliata, rugina si o igiena precară;

– lada de congelare, unde erau depozitate legumele, prezenta o igiena precară și depuneri masive de gheata;

– lipsa grafic de schimbare a uleiului;

– hota și gratarul din unitate prezentau urme de grăsime arsa;

– utilizare bureți de sarma;

– in spațiul de comercializare, existat expuse preparate finite calde depozitate in masa calda la temperaturi mai mici de +60*C.

Astfel, restaurantul a fost închis temporar, până la remedierea deficiențelor, arată șeful ANPC.

”Fata de cele constatate se încalcă prevederile art. 7(c)2 din OG 21/1992 rep. Pentru limitarea prejudicierii consumatorilor, se dispune oprirea temporara a prestării serviciilor pana la remedierea deficientelor conform art.55(2)d/OG 21/1992rep”, mai spune sursa citată, care a postat pe o rețea de socializare un video cu neregulile din restaurant.

@horiaconstantinescuanpcIn urma verificarilor efectuate la operatorul economic GXS PROIND SRL-“Genuine Romanian Cuisine”, cu punctul de lucru in Bd. Pierre de Coubertin, Nr. 3-5, Mega Mall, unde s-au constatat următoarele deficiente: – in spațiul de lucru s-a constatat prezenta insectelor vii (gândaci); – preparate finite calde erau depozitate direct pe paviment (sarmale), precum și la temperatura mediului ambiant (ciorbe, varza); – paviment neigienizat, deteriorat, cu bucati de gresie sparta; – agregatele frigorifice de refrigerare prezentau grătare cu vopsea exfoliata, rugina si o igiena precară; – lada de congelare, unde erau depozitate legumele, prezenta o igiena precară și depuneri masive de gheata; – lipsa grafic de schimbare a uleiului; – hota și gratarul din unitate prezentau urme de grăsime arsa; – utilizare bureți de sarma; – in spațiul de comercializare, existat expuse preparate finite calde depozitate in masa calda la temperaturi mai mici de +60*C. Fata de cele constatate se încalcă prevederile art. 7(c)2 din OG 21/1992 rep. Pentru limitarea prejudicierii consumatorilor, se dispune oprirea temporara a prestării serviciilor pana la remedierea deficientelor conform art.55(2)d/OG 21/1992rep.

♬ Epic Soundtrack – robkari

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati