Restaurantele, cafenelele și sălile cu jocuri de noroc din tot județul Ilfov se închid

Autoritățile au decis să închidă toate restaurantele, cafenelele, teatrele și sălile cu jocuri de noroc din Ilfov după ce rata de infectare în județ este cea mai mare din toată țara. Măsura a fost luată duminică de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență și este valabilă două săptămâni.

Motivul deciziei este creșterea numărului de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 în tot județul Ilfov, deși mai multe localități sunt deja în carantină, scrie Digi24.

„Având în vedere că în Județul Ilfov rata de incidență cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mare de 3/1000 locuitori, respectiv 4.28/1000 locuitori, măsura se aplică pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 03.01.2021 ora 20:00 și până în data de 17.01.2021 ora 20:00, la nivelul județului Ilfov, pentru localitățile în care nu este instituită carantina zonală”, scrie în decizia autorităților ilfovene.

Conform deciziei Comitetului Județean pentru Situații de Urgență se suspendă activitatea tuturor restaurantelor, cafenelelor, sălilor cu jocuri de noroc, cinematografelor, instituțiilor de spectacole sau concerte.

Excepție sunt restaurantele și cafenelele din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare. Acestea rămân deschise doar pentru persoanele cazate în cadrul unităților.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati