Restaurantul Plescaviță Sârbească, în două locații din București

Plescaviță Sârbească, restaurant cu specific sârbesc, cu bucătari sârbi și rețete originale din Leskovac, Leskovačka Pljeskavica, deschis în două locații din Capitală.

Familia leagă toate lucrurile între ele. În cazul nostru, legăturile de familie cu Serbia și limba sârbă au fost cele care au deschis noi orizonturi și au adus și prima întâlnire a unui bucureștean cu plescavița originală, cea din Leskovac. Și știi cum e, când descoperi un lucru care te cucerește, îți dorești să-l aduci în fața și mai multor oameni.

Preparatele sârbești pot fi regăsite pe Calea Vacaresti nr. 238, la Pipera Plaza, dar și online, prin Glovo, BoltFood, TakeAway și TAZZ.

Găsește plescavița din Leskovac, brandul culinar al Serbiei, în aplicația prin care îți comanzi de obicei mâncare acasă sau la birou! Am trecut prin toate etapele necesare înrolării restaurantului nostru în aplicațiile Glovo, BoltFood, TakeAway și TAZZ, ceea ce înseamnă că de acum te poți bucura de preparatele 100% sârbești pe care le iubești și fără să faci un drum până la restaurantul nostru.”, arată reprezentanții Plescavita Sarbeasca.

Plescavița sârbească la o comandă distanță

”Am inclus în meniurile disponibile în aplicațiile de livrare atât plescaviță cât și alte preparate rumenite pe grătar. Îți așteptăm comenzile pentru acasă sau la birou pentru plescavița simplă sau Gurmand, chiftea, mici Gurmand, cârnați, pulpe și piept de pui, frigărui din mușchiuleț de porc, piept sau ficăței de pui, ceafă sau coaste sau piept dezosat ori mușchi de porc la grătar, dar și pentru șnițel de porc sau pui, cașcaval pane ori ciuperci la grătar și o multitudine de salate care de care mai pline de vitamine.”, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati