Restricții de circulație din cauza unor lucrări la magistrala București-Constanța

1
203
sursa foto: Facebook - CFR Călători

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că, în perioada 3-5 ianuarie, vor avea loc lucrări la mai multe treceri la nivel cu calea ferată pe magistrala 800 București-Constanța. Restricțiile rutiere vor fi la km 11+035 (zona Pipera) și la km 13+951 (zona Andronache). Lucrările se vor realiza de SRCF București, în regie proprie, dar și cu firme de specialitate, prin închidere de linie și interzicerea totală a circulației auto prin pasaje, potrivit Buletin de București.

Rugăm conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, folosind rute alternative de circulație în intervalul orar aferent desfășurării lucrărilor, se arată în comunicatul CFR SA.

Programul în care trecerile prin pasaje vor fi închise:

  • în data de 03.01.2022, intervalul orar 700 – 2100, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 11+035, cu închiderea circulației feroviare pe fir II Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul I) și interzicerea circulației auto prin pasaj.
  • în data de 04.01.2022, intervalul orar 700 – 2100, se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situată la km 13+951, cu închiderea circulației feroviare fir I Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul II) și interzicerea circulației auto prin pasaj;
  • în data de 05.01.2022, în intervalul orar 700 – 2100,se se vor executa lucrări în zona trecerii la nivel situate la km 13+951, cu închiderea circulației feroviare fir II Băneasa – Pantelimon (circulația feroviară se va realiza pe firul I) și interzicerea circulației auto prin pasaj.

De asemena, CFR SA informează ca lucrările de reabilitare constau, în principal, în refacerea suprastructurii căii, prin înlocuirea traverselor defecte cu traverse de beton noi, refacerea sistemului de drenare a apelor pluviale în zona TN, completarea prismului de balast cu piatra spartă nouă, burajul mecanizat al liniei CF cu utilaje de cale, pentru remedierea deficientelor de nivel și direcție și montarea dalelor elastice noi.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.