Restricții de circulație în București, pentru recepția Ambasadei SUA

Brigada Rutieră a transmis, marți, că străzile din jurul Ambasadei Americii de la București (zona Băneasa) vor fi închise pentru traficul rutier, miercuri. 

În data de 28 iunie, între orele 17.00-22.30, Ambasada Statelor Unite ale Americii va organiza o recepție oficială la sediul din Bd. Doctor Liviu Librescu nr. 4-6, sector 1.

Astfel, Brigada Rutieră anunță că, pentru buna desfăşurare a evenimentului, în intervalul orar 15:30 – 23:30, se va restricționa total traficul rutier pe Bd. Dr. Liviu Librescu și străzile adiacente cu acesta, în porțiunea cuprinsă între Piața Ion Maier (sensul giratoriu și Bd. Agronomiei), Str. Vasile Gheție (între Bd. Dr. Liviu Librescu și Str. Corneliu Roman), strada fără nume care mărginește cartierul de blocuri, la incidență cu Str. Corneliu Roman, strada fără nume din zona vestică a ambasadei și drumul de servitute situat între Bd. Alexandru Nasta (zona sudică a Ambasadei SUA) și str. Corneliu Roman.

Polițiștii solicită conducătorilor de autovehicule ca în intervalul menţionat să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

”Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.”, arată sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati