Restricții de circulație marți, 24 ianuarie, în București

Brigada Rutieră anunță că, marți, 24 ianuarie, în București, vor fi restricții de trafic. O adunare publică va fi organizată în centrul orașului, în intervalul orar 11:00 – 16:00.

„În data de 24 ianuarie a.c., între orele 11.00-16.00, va fi organizată o adunare publică”, transmite Brigada Rutieră București.

Ce program va avea adunarea publică:

  • în intervalul orar 11:00 – 11:30, participanții se vor aduna în Piața Victoriei – alveola centrală;
  • în intervalul orar 11:30 – 12:30, adunare publică în Piața Victoriei – alveola centrală;
  • în intervalul orar 12:30 – 13:15, participanții din cadrul adunării publice se vor deplasa pe prima bandă de circulație, pe traseul Piața Victoriei – Bulevardul Lascăr Catargiu – Piața Romană – Bulevardul Gheorghe Magheru – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piața Universității – dreapta pe Bulevardul Regina Elisabeta – stânga pe la trecerea de pietoni de la intersecția Strada Academiei cu Bulevardul Regina Elisabeta – iar finalul va fi la esplanada cu statui din Piața Universității.
  • în intervalul orar 13:15 – 15:30, adunare publică în Piața Universității – esplanada cu statui;
  • în intervalul orar 15:30 – 16:00, defluirea totală a participanților.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Marți, 24 ianuarie, cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, Ministerul Apărării Naționale, împreună cu autorităţile centrale și locale, va organiza în garnizoanele în care există monumente dedicate Unirii Principatelor, ceremonii militare și religioase cu ocazia sărbătoririi a 164 de ani de la înfăptuirea Unirii Principatelor Române.

”În București, începând cu ora 10:00, va avea loc o ceremonie de depunere de coroane de flori la Monumentul Domnitorului Alexandru Ioan Cuza, din Dealul Patriarhiei Române.

Tot în București, începând cu ora 12:00, la Mormântul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol I. Va avea loc o ceremonie în cadrul căreia vor fi decorate Drapelele de Luptă ale Brigăzii 30 Gardă „Mihai Viteazul”și Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, transmite MApN.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati