Restricții de circulație marți și miercuri în Capitală, pentru petrecerea de Revelion

În zona Pieței Constituției se vor aplica restricții rutiere începând de marți, 31 decembrie, de la ora 13:00, până miercuri, 1 ianuarie, ora 6:00, având în vedere organizarea de către Primăria Capitalei, prin Centrul Cultural ARCUB a petrecerii „Revelion 2020. Disco Night Fever”.

„În zona se vor aplică restricții rutiere din 31 decembrie, începând cu ora 13:00 până în data de 1 ianuarie, ora 6:00, fiind afectate bulevardele Unirii (tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu și Piață Constituției) și Libertății (tronsonul cuprins între Bd. Națiunile Unite și Calea 13 Septembrie). Organizatorul recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a evita aglomerarea traficului”, se menționează într-un comunicat transmis vineri de către ARCUB, scrie Ziare.com.

Potrivit organizatorilor, accesul în Piață Constituției se face de la ora 17:00, prin cele două intrări special amenajate: Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Parcul Izvor), respectiv Bulevardul Libertății (intrarea dinspre Calea 13 Septembrie).

Reguli de participare la Revelion 2020. Disco Night Fever

Organizatorii solicită că toți participanții la eveniment să aibă asupra lor un act de identitate. De asemenea, accesul minorilor se face numai cu însoțitor, care poate atesta pe baza unui document (carnet de elev, pașaport, buletin sau orice document cu poză minorului) vârstă minorului. Din cauza zgomotului foarte puternic produs și a efectelor speciale din cadrul spectacolului, organizatorul recomandă folosirea căștilor pentru protecția auzului copiilor.

Este interzis accesul cu următoarele obiecte: materiale toxice, inflamabile sau explozive, sprayuri paralizante, petarde, artificii, torțe, fumigene, rachete, substanțe interzise, droguri, arme, cuțite, lanțuri sau orice alte obiecte care reprezintă pericol public, obiecte contondente care îi pot răni pe ceilalți, lasere, bannere, steaguri susținute de bețe, drone, umbrele, scaune, rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coală A4, căști de motocicletă, biciclete, trotinete, scutere, skateboard, longboard, hoverboard, pennyboard, animale de companie, băuturi alcoolice, recipienți din sticlă, conserve, doze de aluminiu, selfie stick-uri, binoclu, se mai arată în comunicatul organizatorilor.

Concertul de Revelion organizat în fiecare an de Primăria Capitalei prin ARCUB este cea mai mare petrecere în aer liber din București și are, la această ediție, un line-up compus din nume internaționale precum O-Zone, Haddaway, Milli Vanilli, Turbo B. – solistul trupei Snap! -, dar și artiști români precum Holograf, Vunk, 3rei Sud Est, Andre sau Horia Brenciu, dar și Cristi Minculescu, Valter & Boro și Ovidiu Komornyik. În cele peste șase ore de distracție, 11 trupe și artiști din România, Republica Moldova, Germania și Statele Unite vor electriza atmosfera cu concerte live.

Petrecerea din Piața Constituției va începe la ora 17,30 și se va încheia la miezul nopții cu un spectaculos show de artificii. Intrarea este liberă.

Programul concertelor este următorul:

17:30 – 17:55 Cristi Minculescu, Valter & Boro
18:00 – 18:25 Ovidiu Komornyik & OK BAND
18:30 – 18:55 Andre

19:00 – 19:30 3rei Sud Est
19:35 – 20:10 Vunk
20:15 – 20:45 Horia Brenciu & HB Orchestra

20:55 – 21:25 Holograf
21:30 – 22:00 Milli Vanilli Experience – Face meets Voice
22:05 – 22:35 Turbo B. formally of Snap!
22:40 – 23:10 Haddaway
23:15 – 23:58 O-Zone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati