Restricții de circulație pentru Meciul de adio al Generației de Aur/ Se va închide traficul rutier, cu excepţia STB

În data de 25 mai, începând cu ora 20.30, pe Stadionul Naţional Arena, se va desfăşura evenimentul sportiv „Meciul de adio al Generaţiei de Aur – Pentru ultima dată împreună”.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în data de 25.05.2024, se va închide traficul rutier, cu excepţia S.T.B. (troleibuzele 90 si 86), după cum urmează:

– Pe str. Maior Coravu, începând cu orele 16.00, gradual, până după încheierea jocului; în data de 24.05.2024, începând cu orele 22.00, în perimetrul rondului de pe această stradă, în faţa intrării în Complexul Arenei Naţionale, se va restricţiona parcarea oricărui vehicul întrucât autocarele celor două echipe vor intra în complex pe traseul : str. Vatra Luminoasă – str. Tony Bulandra – rond Arena Naţională.

– Pe str. Pierre de Coubertin, de la intersecţia cu str. Vatra Luminoasă până la intrarea în complexul sportiv, se va restricţiona parcarea autovehiculelor în data de 24.05.2024, începând cu orele 22.00.

– Pe str. Tony Bulandra, în data de 25.05.2024, începând cu orele 16.00, gradual, până la încheierea jocului.

– În zona intrării din bd. Basarabia a stadionului Naţional Arena se va restricţiona parcarea autovehiculelor în data de 24.05.2024, începând cu orele 22.00.

De asemenea, se va restricţiona accesul mijloacelor auto, după cum urmează:

– În alveola din faţa intrării în curtea Complexului Arena Naţională, dinspre bd. Basarabia, în data de 24.05.2024, începând cu orele 22.00;

– Pe bd. Pierre de Coubertin, segmentul de drum cuprins între str. Vatra Luminoasă şi intrarea în Complexul Arena Naţională, în data de 25.05.2024, începând cu orele 16.00;

– Se va restricţiona banda I de circulaţie de bd. Basarabia, sensul de mers către Complexul Arena Naţională, segmentul cuprins între str. Vasile Şerbănică şi Complexul Arena Naţională.

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului şi de prevenire a accidentelor de circulaţie şi solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să păstreze o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele, indicaţiile şi dispoziţiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să se deplaseze doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate şi la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înţeleasă de către conducătorii de autovehicule.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati