Restricții de circulație pentru o lună pe Autostrada București-Pitești

0
108

Sensul către Piteşti al autostrăzii A1 va fi închis între kilometrii 110 şi 116, pentru lucrări programate să se încheie la începutul lunii iunie, a anunţat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Lucrările sunt aprobate să se desfășoare până în 3 iunie, mașinile care circulă spre Piteşti urmând să fie deviate pe sensul de mers către Bucureşti.

Într-o primă etapă va fi demontat parapetul metalic median, în zona kilometrilor 110+560m şi 115+910m, activitate care implică restricţionarea circulaţiei, în intervalul orar 13:00-19:00, pe banda a doua a sensului de deplasare spre Piteşti, pe câte un segment cu lungimea de 160 de metri, cu semnalizare corespunzătoare, conform comunnicatului citat de Agerpres.

„Astfel, în perioada desfăşurării lucrărilor, prin semnalizare şi marcaje rutiere, se va realiza transferul traficului rutier, începând cu kilometrul 110+560m, de la calea 1 (sensul de deplasare spre Piteşti) către calea 2 (sensul de deplasare spre Bucureşti), pentru a face posibile lucrările de reparaţie, traficul revenind pe calea 1 la kilometrul 115+910m”, precizează Poliția Argeș.

sursa: HotNews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.