Restricții de circulație vineri, pentru București 9. Poliția le cere șoferilor să evite DN1

O serie de restricții de circulație vor fi instituite vineri, în Capitală, pentru Summitul Formatului București 9. Poliția le cere șoferilor să evite DN1 între orele 11.00 – 15.00 și 18.00 – 21.00.

În contextul evenimentelor prilejuite de Summitul Formatului București 9 (B9) în capitală, de vineri, 10 iunie, s-au dispus o serie de măsuri, însoțite de recomandări menite să vină în sprijinul cetățenilor, pe toată durata acestui eveniment, anunță Brigada Rutieră.

Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

Poliția le cere șoferilor să evite DN1

Conducătorilor auto le este recomandat, ca vineri, 10 iunie, între orele 11.00 – 15.00 și 18.00 – 21.00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

”Apelăm la sprijinul cetățenilor și le mulțumim acestora pentru înțelegerea acordată cu privire la acest eveniment, de o importanță deosebită pentru România.”, mai spune sursa citată.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati