Restricții de parcare în zona Arenei Naționale, cu ocazia meciurilor de la EURO 2020

Cu ocazia desfășurării la București a meciurilor din cadrul Campionatului European de Fotbal EURO 2020, pentru respectarea măsurilor de siguranță, a fost necesară instituirea mai multor restricții de parcare în zona Arenei Naționale, în zilele în care au loc evenimentele sportive, precum și în zilele premergătoare acestora.

Astfel, în perioadele 12 iunie – 14 iunie, 16 iunie – 18 iunie, 20 iunie – 22 iunie și 27 iunie – 29 iunie, interval orar 7:00-7:00 se interzice atât staționarea, parcarea, cât și accesul autovehiculelor în următoarele zone/străzi care fac parte din perimetrul de siguranță:

– Trotuarul din Bulevardul Basarabia, în sensul de mers dinspre Bulevardul Chișinău, înspre Bulevardul Mihai Bravu

– Bulevardul Basarabia, Bulevardul Pierre de Coubertin

– Strada Maior Coravu, Strada Șerbănică Vasile

– Strada Tony Bulandra (inclusiv sens giratoriu între străzile Maior Coravu și Tony Bulandra)

– Strada Vatra Luminoasă

Mașinile care nu vor elibera zonele menționate vor fi ridicate si relocate în parcarea situată în rondul Pieței Alba Iulia.

Rezidenții cu locuri de parcare plătite vor putea parca la Mega Mall

Rezidenții cu locuri de parcare plătite pe str. Maior Coravu vor fi înștiințați de către ADP Sector 2 în legătură cu asigurarea de locuri de parcare alternative, gratuite, în zilele menționate mai sus, în parcarea Mega Mall, nivelul 2B.

Având în vedere cerințele de siguranță impuse de organizarea evenimentului sportiv, mașinile care nu vor elibera zonele menționate vor fi ridicate si relocate în parcarea situată în rondul Pieței Alba Iulia.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati