Restricţii de trafic în Bucureşti ca urmare a unor lucrări la infrastructura rutieră

Brigada Rutieră a anunţat joi o serie de restricţii de trafic în Bucureşti ca urmare a unor lucrări la infrastructura rutieră.

Astfel, sunt restricţii de trafic în următoarele zone ale Capitalei:

– Şos. Pantelimon – Cora; Şos. Panduri – Str. Dr. Bagdasar; Drumul Taberei – Str. Braşov; Drumul Taberei – Str. Romancierilor; Spl. Independenţei, mai multe puncte de lucru; Şos. Virtuţii, bretea viraj dreapta; Str. Fabrica de Glucoză – lucrări de supralărgire; Bd. Decebal, tronsonul cuprins între Str. Dristorului şi Piaţa Muncii.

Totodată mai sunt restricţii de trafic pe Podul Grant, sensul dinspre Str. Turda către Calea Crângaşi şi bretelele aferente acestei căi, în zona Stadionului Naţional Arcul de Triumf, breteaua destinată virajului la dreapta de pe Str. Alexandru Constantinescu pe Bd. Mărăşti, precum şi pe Şos. Antiaeriană, în urma unor lucrări de frezare, reasfaltare.

Potrivit aceleaşi surse, în ultimele 24 de ore, în Capitală s-au produs 28 de accidente rutiere, soldate cu 5 persoane rănite grav şi 24 persoane rănite uşor.

„Solicităm conducătorilor auto să circule cu atenţie şi să respecte semnificaţia indicatoarelor montate temporar în zonele menţionate. În condiţiile unui trafic aglomerat recomandăm conducătorilor auto: să nu oprească sau să staţioneze în locuri unde ar putea împiedica desfăşurarea normală a traficului rutier; să păstreze liber centrul intersecţiei; să nu blocheze calea de rulare a mijloacelor de transport public; să nu claxoneze inutil; asiguraţi-vă o bună vizibilitate prin curăţarea parbrizului şi folosirea sistemului de dezaburire; să circule cu prudenţă; să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile meteo-rutiere; să nu depăşească autovehicule oprite în coloană la semafor;  să nu conducă dacă sunt obosiţi; să nu circule la culoarea roşie a semaforului electric; să păstreze în mers o distanţă suficientă pentru a putea frâna în condiţii de siguranţă; să îşi păstreze calmul în trafic; să respecte semnalele poliţiştilor rutieri”, a informat Brigada Rutieră.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati