Restricții de trafic în Capitală cu ocazia comemorării Revoluției Române

0
335

În perioada 21-22 Decembrie a.c., în Municipiul București, se vor desfășura manifestări publice de comemorare a 34 de ani de la Revoluția Română din Decembrie 1989.

• În ziua de 21 Decembrie a.c., între orele 09:30 – 10:30 depuneri de coroane și ceremonie religioasă/militară la troița de la crematoriul Cenușa București din Calea Șerban Vodă nr. 183.
Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 08:45 – 11:10, se  va restricționa traficul rutier pe Calea Șerban Vodă, perimetrul cuprins între  Șos. Olteniței și strada care face legătura între Calea Șerban Vodă și Șos. Viilor.  Totodată, se va interzice oprirea/staționarea autovehiculelor în această zonă.
– între orele 11.15 – 11:30, la Troița monument de la Biserica Sfântul Gheorghe cel Nou – depuneri de coroane și ceremonie religioasă/militară;
– între orele 11.30 – 12.00, la Troița de lângă Spitalul Colțea – depuneri de coroane și ceremonie religioasă/militară;
– începând cu ora 12.30, în Piața Universității – depuneri de  coroane și ceremonie religioasă/militară.
Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 11:30 – 14:30, se  va restricționa traficul rutier, după cum urmează:
* Bd. Nicolae Bălcescu, între Piața Universității și  Str. Batiștei, sensul de deplasare către Piața Romană;
* Bd. Nicolae Bălcescu, banda IV de circulație, între Str. Batiștei și Piața Universității, sensul de deplasare spre Piața Unirii;
Bd. Nicolae Bălcescu, banda I de circulație, între Str. Batiștei și Str. Dem I. Dobrescu, sensul de deplasare către Piața Romană.
– începând cu ora 13:00, la Troița de la  Sala Dalles – ceremonie de depuneri de coroane și jerbe de flori;
– între orele 13:40 – 14.00, la Troița de la Piața Romană – depuneri de coroane și ceremonie militară.
Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 13.50 – 14.00, se  va restricționa traficul rutier cu intermitențe în Piața Romană, pentru asigurarea  traversului pe durata ceremonialului.
• În ziua de 22 decembrie a.c., activitățile se vor desfășura după cum  urmează:
– începând cu ora 09:00, la Monumentul pentru „Cinstirea Eroilor” din Piața Revoluției, pe  trotuar – depuneri de coroane și ceremonie religioasă/ militară.
Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 07:30 – 10:00, se  va restricționa traficul rutier pe Calea Victoriei, în zona Monumentului Eroilor Revoluției Române din Piața Revoluției (banda adiacentă pistei de biciclete,segmentul cuprins între Str. Dem.I.Dobrescu și Biserica Kretzulescu).
– începând cu ora 10:00, la Sala Radio din Str. G-ral Berthelot –depuneri de coroane și ceremonie religioasă/ militară.
Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 09:30 – 11:00, se  va restricționa traficul rutier pe Str. G-ral Berthelot.
– începând cu ora 11:00, la Troița din fața TVR – depuneri de coroane și ceremonie religioasă/ militară;
– începând cu ora 11.30, la Troița Parașutiștilor din curtea TVR – depuneri de coroane și ceremonie religioasă/ militară.
Pentru buna desfășurare a acestei activități, între orele 10:30 – 12:50, se  va restricționa traficul rutier pe Calea Dorobanților, segmentul cuprins între  Piața Charles de Gaulle și Piața Dorobanți, pe sensul de deplasare către Piața  Dorobanți, precum și pe Str. Emil Pangratti, tronsonul adiacent sediului TVR.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu  prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de  siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și  să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.
Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.