Restricţii de trafic în Capitală pentru „Simfonia Apei” şi concertul 50 Cent de la Romaero

Traficul auto va fi restricţionat, la sfârşitul săptămânii, în zona fântânilor din Piaţa Unirii, unde se va desfăşura „Simfonia Apei”, precum şi la Romaero Băneasa, unde va avea loc un concert 50 Cent la „Summer in the City”.

  • Pentru buna desfăşurare a „Simfoniei Apei”, de vineri până duminică, se va restricţiona traficul rutier, gradual, în funcţie de numărul de persoane, pe Bulevardul Unirii, segmentul cuprins între Bulevardul Dimitrie Cantemir şi Splaiul Independenţei (zona fântâni), fără afectarea intersecţiilor, a informat, miercuri, Brigada Rutieră a Capitalei.

În zilele de 16, 17 şi 18 august, între orele 17,30 – 23,00, se va desfăşura spectacolul de drone în cadrul evenimentului „Simfonia Apei” din Piaţa Unirii – zona fântâni.

În 18 august este programat la Romaero – Băneasa, Bulevardul Ficusului nr. 44, la evenimentul „Summer in the City”, concertul 50 Cent.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, între orele 07,00 – 00,00, se vor aplica restricţii de trafic pe Bulevardul Ficusului (tronsonul de drum cuprins între Bulevardul Aerogării şi intrarea în incinta Romaero – Băneasa).

De asemenea, vor fi aplicate restricţii privind parcările din zona menţionată, începând cu data de 16 august, ora 18,00, până la sfârşitul evenimentului.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate şi să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor rutieri.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati