Restricţii de trafic în intersecţia şoseaua Ştefan cel Mare – Calea Floreasca, din cauza unei avarii

0
134
FOTO / BRIGADA RUTIERĂ BUCUREȘTI

Brigada Rutieră anunţă că traficul rutier va fi restricţionat, timp de două zile, în intersecţia şoseaua Ştefan cel Mare – Calea Floreasca, întrucât se fac lucrări pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale.

„Astăzi, 09.12.2020 a.c., Brigada Rutieră a fost informată de către S.C. Distrigaz Sud Reţele cu privire la faptul că în intersecţia Sos. Ştefan cel Mare-Calea Floreasca, sensul de către Piaţa Victoriei, vor fi instituite restricţii temporare de trafic pe o durată de 48h în vederea remedierii unei avarii la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale”, a transmis Brigada Rutieră, scrie news.ro.

Ca urmare, Brigada Rutieră le solicită şoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.