Restricții de trafic pe două străzi din București pentru organizarea unui ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului

0
453
FOTO / BRIGADA RUTIERĂ BUCUREȘTI

Brigada Rutieră din București anunță că vineri vor fi restricții de trafic pe străzile Anghel Saligny și Lipscani pentru a permite organizarea unui ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului, potrivit unui comunicat de presă.

În data de 09.10.2020, între orele 10.00 – 12.00, Institutul Naţional pentru Studierea Holocaustului din România ,,Elie Wiesel”va organiza un ceremonial de comemorare a victimelor Holocaustului la Ansamblul Monumental „Memorialul Victimelor Holocaustului”, situat la intersecţia Str. Brezoianu cu Str. Lipscani,  ocazie cu care se vor depune coroane de flori şi se vor rosti alocuţiuni.

Pe timpul desfăşurării evenimentului, între orele 08.30 – 12.30, cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul P.M.B., traficul rutier  și pietonal se va restricţiona după cum urmează:

– pe Str. Anghel Saligny, perimetrul cuprins între Splaiul Independenţei şi Str. Lipscani;

– pe Str. Lipscani, între Str. Ion Brezoianu şi Str. Anghel Saligny.

Totodată, începând cu data de 08.10.2020, ora 20.00 şi până la încheierea evenimentului, se vor rezerva următoarele parcări cu sprijinul Poliţiilor Locale competente teritorial  și al Administrației Străzilor, astfel:

  • parcarea din faţa unităţii de pompieri, precum şi cea de pe str. Lipscani, tronsonul cuprins între str. Brezoianu şi str. Anghel Saligny;
  • parcarea situată pe Str. Anghel Saligny pe tronsonul cuprins între Splaiul Independenței și Str. Lipscani;
  • parcarea situată pe Splaiul Independenței între Str. Mihai Vodă și Str. Elie Radu;
  • parcarea din fața Monumentului „Memorialul Victimelor Holocaustului”.

Solicităm conducătorilor de autovehicule să circule cu maximă atenţie şi să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile poliţiştilor rutieri.

Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate, după o temeinică asigurare, la culoarea verde a semaforului electric şi să nu se deplaseze ori să staţioneze pe partea carosabilă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.