Restricții temporare de trafic în Municipiul București, Podul Basarab si Pasajul Victoria

1
271
politia rutiera

În noaptea de 16/17 decembrie a.c., în intervalul orar 22.00-05.00, se vor realiza filmări dinamice pe Podul Basarab, segmentul de drum cuprins între Șos. Cotroceni și Bd. Banu Manta, cu întreruperea traficului rutier și pietonal, se anunță într-un comunicat de presă. 

De asemenea, în perioada 17/18 decembrie a.c., în intervalul orar 16.00-06.00, în același context, se va restricționa circulația autovehiculelor în Pasajul Victoria, sensul dinspre Str. Dr. Iacob Felix către Bd. Iancu de Hunedoara, cu restricționarea intermitentă a traficului rutier, sub supravegherea polițiștilor rutieri.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.