Restricții temporare de trafic la pasajul Piața Presei Libere pentru lucrări la Magistrala 6

Accesul în Pasajul Piața Presei Libere va fi restricționat, în intervalul 23.04.2024 – 25.04.2024, orele 23:00 – 06.00.

Metrorex informează că, accesul în Pasajul Piața Presei Libere va fi restricționat în perioada 23 – 25.04.2024, în intervalul 23.00 – 6.00, pentru a permite montarea de reperi topo în Pasajul Piața Presei Libere, la viitoarea stație Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud.

Lucrările se desfășoară în cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1 Mai-Tokyo”.

Operațiunea se efectuează cu avizul Brigăzii Rutiere, Direcția Generală de Poliție a Municipiului  București, iar, cu excepția intervalelor menționate, circulația pe sectorul de drum specificat se va desfășura în condiții obișnuite.

  • Carosabilul din afara pasajului traficul nu este restricționat și nici deviat, arată sursa citată.

Semnalizarea lucrărilor va fi efectuată conform cerințelor legale, iar, la finalizarea activității, traficul va fi redeschis, iar semnalizarea rutieră va fi adusă la starea inițială.

Proiectul „Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni, Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni” este unul de utilitate publică, de interes național, conform Hotărârii Guvernului nr. 496/2017, cu modificările și completările ulterioare, prin care se asigură nevoile de mobilitate ale persoanelor prin dezvoltarea rețelei de transport trans european (TEN-T).

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati