Restricţiile de circulaţie de la Pasajul Doamna Ghica, decalate din cauza condiţiilor meteo nefavorabile

Restricțiile de circulație de la Pasajul Doamna Ghica au fost decalate din cauza condițiilor meteo nefavorabile care nu au permis desfășurarea lucrărilor planificate pentru săptămâna 9-13 ianuarie.

  • ”Astfel, restricţiile de circulaţie pe şoseaua Colentina nu se vor mai aplica din data de 16 ianuarie ci, dacă vremea o va permite, din data de 23 ianuarie 2023. Menţionăm că, pentru organizarea lucrărilor şi siguranţa cetăţenilor, trecerea de pietoni a străzii Doamna Ghica pe zona şantierului va fi anulată din data de 16 ianuarie”, transmite Primăria Capitalei, într-un comunicat de presă.

Menționăm că, pentru organizarea lucrărilor și siguranța cetățenilor, trecerea de pietoni a străzii Doamna Ghica pe zona șantierului va fi anulată din data de 16 ianuarie.

PMB reaminteşte că principalele modificări impuse de noile restricţii de circulaţie în intersecţia şos. Colentina cu str. Doamna Ghica sunt:

– blocarea în intersecție a carosabilului șoselei Colentina pe sensul dinspre Obor spre Afumați;

– traficul auto va fi asigurat pe șoseaua Colentina sens spre Fundeni pe trei benzi: una de dreapta spre Piața Delfinului și două înainte spre Afumați, pe ampriza liniei de tramvai.

– stația de tramvai din intersecția șoseaua Colentina cu str. Doamna Ghica, sensul dinspre Obor spre Afumați, va fi utilizată ca stație comună atât pentru STB, cât și pentru autobuzele regionale.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati