Revolut va avea şi IBAN românesc. Utilizatorii îşi vor putea încasa salariile în contul Revolut

Revolut anunță lansarea conturilor curente locale pentru clienții din România, oferite în parteneriat cu Libra Internet Bank. Utilizatorii români vor putea primi salariul direct în contul lor Revolut, de la finalul acestei săptămâni, scrie startupcafe.ro.

Aceștia vor putea încasa bani în RON din orice cont local și vor putea alimenta contul Revolut prin transfer bancar, fără comisioane ascunse, transmite compania.

IBAN-urile locale sunt una dintre dintre cele mai cerute funcționalități pe piața locală, având în vedere faptul că încă vedem discriminare a IBAN-urilor în România, iar băncile tradiționale nu permit clienților să efectueze tranzacții transfrontaliere în RON. Ne bucurăm să anunțăm că, fiecare utilizator Revolut din România va beneficia de propriul cont local, disponibil direct în aplicație, de la finalul acestei săptămâni. Le oferim astfel utilizatorilor noștri din România o experiență cu adevărat locală, însă la standarde globale. Revolut poate deveni astfel contul principal pentru utilizatorii români, aceștia având la dispoziție o modalitate mai bună, mai rapidă și mai convenabilă de a-și gestiona întreaga viață financiară, direct din aplicație.”, a declarat Irina Nicoleta Scarlat, Global Head of Growth la Revolut.

Revolut are peste 1,25 milioane utilizatori în România. De asemenea, peste 17.000 de copii din România au astăzi un cont Revolut Junior.

„Lansarea conturilor locale va permite utilizatorilor Revolut să încaseze bani în RON din orice cont din România, direct în IBAN-ul personal în RON. Utilizatorii români vor avea astfel posibilitatea să își gestioneze întreaga viață financiară dintr-un singur loc”, mai anunţă compania.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati