Rezervările anticipate ale turiștilor din România pentru destinații din Grecia au depășit deja nivelul din 2019

0
259

Interesul din partea turiștilor români pentru concedii în Grecia a crescut peste nivelul-record din 2019, arată o analiză a publicației elene Business Daily, preluată de Rador.

  • Astfel, potrivit estimărilor agenților români de turism, rezervările pentru sezonul turistic 2023 sunt deja mai multe decât anul trecut și la un nivel mai ridicat decât în 2019, notează G4Media.

Informațiile au devenit publice după participarea Oficiului Elen de Turism (EOT) la Târgul Internațional de Turism TTRI România (București, 23-26 februarie).

Potrivit sursei citate, Oficiul Elen de Turism a participat cu un stand de 108 m2 și 12 co-expozanți (Regiunile Macedonia Centrală, Macedonia de Est și Tracia, Tesalia, Grecia Centrală, Grecia de Vest, Insulele Ionice și Creta, Organizația Turistică Halkidiki, Primăria Volos, Camera de Comerț Trikala și companiile hoteliere Grecotel și Zeus International).

Celelalte acțiuni realizate de Biroul EOT din România au promovat Grecia și destinațiile turistice grecești în mass-media și pe rețelele sociale românești, inclusiv prin reportaje realizate la standul EOT de rețelele de televiziune importante din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.