Rita Ora va fi prezentatoarea MTV EMAs 2024

MTV a anunțat că Rita Ora va fi prezentatoarea celei de-a 30-a ediții a MTV EMAs, care va avea loc pe 10 noiembrie 2024, la Co-op Live din Manchester.
  • Rita, cunoscută pentru talentul său excepțional și carisma sa, promite o seară memorabilă.

Sunt în al nouălea cer că pot fi din nou alături de familia mea MTV, găzduind EMAs pentru a treia oară! Scena EMAs a devenit ca a doua casă pentru mine, iar spectacolul din acest an de la Manchester va fi inedit! Avem un line-up grozav de momente muzicale și multe surprize pregătite!”, declară artista.

Prima parte a line-up-ului global de artiști include nume mari precum Benson Boone, RAYE, Shawn Mendes, Teddy Swims și The Warning. Benson Boone va crea o atmosferă emoționantă, iar RAYE, care a atins succesul în UK Top 20, își va face debutul pe scena MTV. Shawn Mendes, cu un nou album proaspăt lansat, revine cu un moment mult așteptat, în timp ce Teddy Swims va încânta publicul cu vocea sa puternică. Totodată, trupa mexicană rock, The Warning, va adăuga o notă dinamică line-up-ului.

Emisiunea va putea fi urmărită în România de la ora 21:00, pe MTV, Comedy Central România și, la cerere, pe Paramount+.

MTV EMAs 2024 va fi transmis în direct pe MTV în mai mult de 150 de țări duminică, pe 10 noiembrie, de la 21:00, ora României.
  • Emisiunea va fi difuzată de la Co-op Live din Manchester, fiind disponibilă și pe Comedy Central România, iar la cerere pe Paramount+. Fanii își pot vota preferații la categorii precum „Cea mai bună piesă,” „Cel mai bun artist,” „Cea mai bună colaborare” pe www.mtvema.com până pe 6 noiembrie.

Câștigătorii „Cei mai mari fani” vor fi votați ulterioar pe rețelele sociale, pe @MTVEMA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati