Roata panoramică de la Târgul de Crăciun din București are cabină VIP. Cât costă o tură

O roată panoramică uriașă care are, culmea, și o cabină VIP a fost montată la Târgul de Crăciun deschis în Capitală. O tură în această cabină, care a stârnit interesul oamenilor, ar costa 200 de lei, potrivit Adevarul.

De când s-a deschis târgul, TikTok-ul a fost luat cu asalt de numeroase clipuri video ale oamenilor care deja l-au vizitat.

O utilizatoare a postat un videoclip interesant. Se pare că roata panoramică din târgul de Crăciun din București ar avea chiar și o cabină VIP, cu geamuri fumurii, care nu le permite celorlalți să vadă cine este înăuntru.

O tură la cabina VIP, spun internauții, costă 200 de lei. Cu toate acestea, informația nu a fost confirmată de Primăria Capitalei, însă utilizatorii TikTok susțin că este adevărat. Pe de altă parte, o tură în roata panoramică într-o cabină „normală”, costă 25 de lei.

Situația controversată a stârnit fel și fel de reacții în mediul online, mai ales pe TikTok, după ce s-au făcut aceste speculații legate de prețul pe care l-ar avea cabina VIP din roată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati