Robert Negoiţă a donat sânge alături de peste 60 de angajaţi ai Primăriei Sectorului 3

0
293

Primarul Robert Negoiţă a participat joi la o acţiune de donare de sânge organizată de Primăria Sectorului 3 în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Bucureşti. Alături de primarul Robert Negoiţă au donat sânge și 53 de angajaţi ai Primăriei.

La sediul Primăriei Sectorului 3 a fost amenajat un punct de donare, CTS Bucureşti asigurând condiţiile optime recoltării de sânge. Acesta a stat pentru câteva ore la dispoziţia angajaţilor care au dorit să doneze sânge pentru persoanele cu probleme de sănătate.

„Suntem la o acțiune importantă umanitară. Avem nevoie de sânge, spitalele au nevoie de sânge, fiecare dintre noi poate ajunge în această situație, de aceea trebuie să fim apropiați de oameni, să nu stăm pasivi, ci să luăm inițiativă. Mulțumim atât medicilor care au venit aici pentru această acțiune organizată de noi, cât și colegilor care sunt în număr atât de mare aici să doneze sânge. Mă bucur foarte mult să văd atâtea persoane implicate și conștiente de importanța acestui demers. Trebuie să facem astfel de gesturi pentru că este important să salvăm vieţi”, a declarat primarul Robert Negoiţă.

Prin această acţiune, Primăria Sectorului 3 își propune să informeze şi să educe bucureştenii cu privire la necesitatea donării benevole de sânge.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.