Robert Negoiță, apel către Nicușor Dan în cazul câinilor maidanezi: Convocaţi sectoarele, este o situaţie gravă

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă a solicitat duminică, printr-o adresă oficială, Primarului General să convoace de urgenţa o şedinţă cu toate primăriile de sector pentru stabilirea măsurilor ce trebuie luate pentru soluţionarea problemei periculoase a câinilor fără stăpân.

„I-am trimis astăzi Primarului General o scrisoare prin care îi cer să convoace urgent o şedinţă cu toate primăriile de sector pentru a discuta şi stabili măsurile ce trebuie luate rapid în vederea soluţionării problemei periculoase a câinilor fără stăpân.

Fac apel către domnul Primar General în acest sens şi îmi exprim, în numele comunităţii Sectorului 3, toată deschiderea şi disponibilitatea de a ajuta activ la soluţionarea acestor probleme. Am sprijinit şi vom sprijini şi în continuare acţiunile derulate de Primăria Generală, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea şi Protecţia Animalelor Bucureşti), pe raza Sectorului 3. Dar, dată fiind situaţia în care s-a ajuns şi faptul că fenomenul câinilor fără stăpân pare că a scăpat de sub control, cred că este imperios necesar să existe un plan coerent de acţiune şi intervenţie rapidă pe care doar Primăria Generală îl poate şi trebuie să îl pună în mişcare.

Lipsa reacţiei, în acest moment, nu este o variantă ! Şi sper că, astăzi sau în zilele ce vin, domnul Primar General să ne convoace la o discuţie constructivă” a declarat primarul Sectorului 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati