Robert Negoiţă, apel către Nicuşor Dan să lupte pentru cetăţeni: ”Haideţi să ne întâlnim să găsim soluţii pentru IOR”

0
292
sursa foto: Facebook - Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, face apel la Nicuşor Dan să acţioneze în instanţă în vederea anulării deciziei de retrocedare a 12 hectare din Parcul IOR şi îi propune o discuţie pentru identificarea unei soluţii în acest caz.

Aflat în Parcul IOR, afectat marţi seara de un incendiu de vegetaţie, Negoiţă i-a reproşat primarului general că, deşi a promis că în şase săptămâni va analiza posibilitatea atacării în instanţă a deciziei de retrocedare, au trecut deja şase luni, iar acest lucru nu s-a întâmplat.

„Fac un apel către primarul general: domnule Nicuşor Dan, aţi promis să luptaţi pentru cetăţeni. Aţi venit aici, la faţa locului, şi aţi spus că şase săptămâni o să faceţi analiză. Cu ce vă putem ajuta? Vă stau la dispoziţie să facem o întâlnire. Haideţi să ne întâlnim să găsim soluţii pentru această zonă de Bucureşti, această bucată atât de importantă. Era un plămân al oraşului şi acum e distrus în halul ăsta. Domnule Nicuşor Dan, lăsaţi prietenia cu ticăloşii şi luptaţi pentru oamenii cărora le-aţi promis în alegeri că sunteţi de partea dumnealor”, a spus Negoiţă într-un live transmis pe Facebook.

El l-a îndemnat pe Nicuşor Dan să renunţe la funcţia de primar general dacă nu are curajul să ia anumite decizii. Totodată, a reiterat că Primăria Sectorului 3 nu are posibilitatea să atace decizia de retrocedare în instanţă.

„Nu va construi niciodată nimic nimeni aici, în această zonă, atâta vreme cât sunt eu aici”

Negoiţă a oferit asigurări că nu va elibera autorizaţii pentru construcţii în parc.

„Nu va construi niciodată nimic nimeni aici, în această zonă, atâta vreme cât sunt eu aici. Pentru că e incorect, este aberant, este ilegal. Nu se poate construi în parc. Nu mai încercaţi niciun fel de modalitate. Atâta vreme cât trăiesc şi atâta vreme cât sunt aici, nu va fi niciun fel de autorizaţie pentru nimic în această zonă”, a spus el.

Primarul a mai precizat că, în urma incendiului care a afectat marţi seara 4.000 de metri pătraţi, în porţiunea respectivă de parc este „pârjol” şi „nenorocire”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.