Robert Negoiţă depune plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan pentru abuz în serviciu şi instigare la această infracţiune

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă, anunţă, vineri, că depune plângere penală împotriva primarului general, Nicuşor Dan, pentru abuz în serviciu şi instigare la această infracţiune. Potrivit edilului de la S3, primarul general le-ar fi interzis angajaţilor să emită avize necesare pentru ca proiecte ale Primăriei Sectorului 3 să intre în dezbaterea Consiliului General.

”Este un moment trist pentru mine şi un moment trist pentru Bucureşti. De patru ani încercăm noi, ca instituţie, Primăria Sectorului 3, să colaborăm cu Primăria Generală în ideea de a rezolva problemele acestui oraş, problemele grave, problemele importante şi anume, în primul şi în primul rând, fluidizarea traficului, care, lăsând la o parte disconfort, generează poluare, respirăm otravă, speranţa de viaţă din Bucureşti este redusă mult din cauza calităţii aerului (…)”, a declarat, vineri, Robert Negoiţă, la sosirea la Parchetul General, potrivit news.ro.

El a afirmat că în această săptămână a existat o problemă gravă, în faţa Primăriei Sectorului 3 şi în faţa Şcolii 80, unde a fost începută o lucrare pe care Primăria Generală nu i-a ”lăsat” să o finalizeze.

”Nu ne lăsau să refacem partea pietonală, să curăţăm, deci pur şi simplu să creăm condiţii de circulaţie pentru elevii din şcoală”, a adăugat primarul Sectorului 3.

El a anunţat că depune plângere penală pentru abuz în serviciu şi instigare la această infracţiune.

”Eu am aici o plângere penală împotriva primarului general şi împotriva persoanei fizice care se numeşte Nicuşor Dan de abuz în serviciu şi instigare la abuz în serviciu”, a arătat Negoiţă.

El a menţionat că va prezenta documentele în sprijinul afirmaţiilor sale, enumerând motivele pentru care face plângerea.

Negoiţă a susţinut că a încercat de mai multe ori să discute cu primarul general, dar nu l-a găsit ”nici la telefon, nici pe mesaje, nu răspunde la nimic”.

Răspunzând unei întrebări, el a declarat că a venit abia acum să depună plângere împotriva lui Nicuşor Dan pentru că speră ”să conştientizeze faptul că este foarte ilegal ce face, în consecinţă să-şi modifice comportamentul şi, atât cât mai e din acest mandat, să putem colabora şi să ne facem treaba în folosul cetăţenilor”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati