Robert Negoiţă: Înscrierile la creşele şi grădiniţele din Sectorul 3 se fac online, începând de luni

Înscrierile la creşele şi grădiniţele din Sectorul 3 se fac online începând de luni, a anunţat primarul Robert Negoiţă.

De asemenea, Negoiţă a anunţat că deşi în cadrul Consiliului Local s-a aprobat suplimentarea până la 3.000 a numărului de locuri pentru programul de vară al grădiniţelor şi creşelor, se va mai putea face şi altă suplimentare, în caz că va mai fi necesar.

Acesta a mai spus că s-a ajuns la cozile de săptămâna trecută, cu părinţi care au stat chiar şi noaptea la rând pentru înscrieri, deoarece autoritatea locală nu a fost lăsată să se implice şi că de luni, de la ora 13,00, platforma online a Primăriei Sectorului 3, care există de peste şapte ani, va fi folosită în acest sens, potrivit Agerpres.

„Îi mulţumesc doamnei ministru că este de acord că (…) suntem într-o ţară europeană, în anul 2023, şi că este inadmisibil să pui oamenii pe drumuri cu dosar cu şină să se prezinte să stea noaptea la rând şi că sunt de acord să fie folosită platforma primăriei, care funcţionează de mai bine de şapte ani. Mulţumesc consilierilor, tuturor celor care au votat să suplimentăm capacitatea până la 3.000 de locuri, astăzi, în sectorul 3. Am zis că până la 3.000 de locuri, pentru că semnalele noastre sunt că nu este nevoie de mai mult, dar cu menţiunea că, în momentul în care au fost completate cele 3.000 de locuri, noi vedem din platforma online, dacă este nevoie să suplimentăm, o suplimentăm până la cât este nevoie. Sectorul 3 are capacitatea de peste 10.000 de locuri în creşele şi grădiniţele din sectorul 3. Nimeni în această ţară nu se poate lăuda cu astfel de capacitate”, a spus Robert Negoiţă.

El a menţionat că vor fi deschise câte creşe şi grădiniţe este nevoie pentru a satisface orice solicitare din partea oricărui cetăţean, chiar şi din afara Sectorului 3.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati